Snobrød

Indtastet af:

Opskriften giver 10 stk

Ingredienser:

Lun mælk og vand.

Rør gæren ud, når det er håndvarmt.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt igennem, gerne på røremaskine.

Tilsæt evt. mere mel, dejen skal gerne kunne æltes glat.

Lad dejen hæve tildækket i 30 min. Den kan evt. hældes i en stor olieret frysepose.

Slå evt. dejen ned flere gange, hvis der går længere tid, før den skal bruges.

Olier gerne pinden inden dejen snoes omkring. Det er lidt lettere, at håndtere dejen, hvis hænderne også er smurt med olie.

Det bedste resultat fåes ved, at bage over de varme gløder, når ilden er gået ud. Sørg gerne for, at der er store kævler, der kan gløde længe, eller supler evt. med grillbriketter.

Drej gerne pinden, så varmen bliver jævnt fordelt.

Nyd dem varme og friskbagte.

Opskriften tilhører kategorierne:

Low FODMAP Bagværk
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk