Spaghetti Carbonara

Nem ret der smager godt

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bacon skæres i tern (eller mindre stykker, hvis du bruger skiveskåret bacon), og svitses sammen med hvidløgsfedet til hvidløgsfedet bliver brunt. Tag hvidløgsfedet op, og svits baconen til den er gylden.

Kog spaghettien "al dente" og bland den med baconen.

Tilsæt æggene og halvdelen af osten, samt godt med peber. Bland det hele godt. Ønsker man at lave den mere traditionelle danske version, tilsættes også lidt fløde, så man får en mere cremet ret.

Tilsæt resten af osten, bland rundt og smag til med salt og peber inden servering.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk