Spidskål og pasta Italien style

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Pastapenne koges næsten som anvist på pakken i letsaltet vand. Men kog dem ikke helt møre, da de skal stå et par minutter i den varme tomatsauce. Når pastaen er kogt, kommes der koldt vand i gryden for at standse kogningen.

Svinemørbrad afpudses og skæres i mindre tern. Kom lidt olie på en meget varm pande, og brun svinemørbradstern i cirka tre minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Rødløg hakkes fint og kommes ved på panden. Svitses et par minutter.

Spidskål snittes tyndt og kommes ved. Steg videre i et minut og kom så tomat passata ved sammen med hønsefond. Derefter lidt basilikum.

Pastapenne fiskes over i panden – det gør ikke noget, hvis du har lidt pastavand med. Lad det stå ved svag varme i et par minutter. Vend det forsigtigt rundt.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk