Spinatblinis

Sund forret.

Indtastet af:
Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2015/07/24/spinatblinis-med-roget-laks/

Opskriften giver 18 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Start med at lave blinisene, så de kan køle af inden du kommer ostecremen på. Hak spinaten helt fint evt. i en minihakker. Bruger du frossen spinat, tø den da op i mikroovnen og lad den køle af.
Kom alle ingredienserne til blinisene i en skål og rør det godt sammen.
Varm en pandekagepande op ved middel varme.
Lav blinisene af 1 tsk. dej hver. Du kan godt have 3-4 stk. på panden ad gangen. De skal have 1,5-2 min. på hver side, så de bliver gyldne.
Lad dem køle helt af mens du laver ostecremen.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk