Stenalderbrød

Let at bage og helt uden mel.

Indtastet af:
Kilde: http://www.madforlivet.com/bloggen/466-stenalderbrod.html
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser og kom massen i en smurt form. Brødet bages i en time ved 160ºC grader (forvarmet ovn). (Ingredienserne kommes i hele).

(Vil sige man godt kan nøjes med mindre olie)

Anvend økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.
  160°   1 t

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk