Surdejsbrød

Smagfuldt og saftigt

Indtastet af:

Opskriften giver 1 Stort brød

Ingredienser:
1. Dag røres ingredienserne sammen til en fordej. Den dækkes med med et klæde og hviler til dagen efter.


2. Dag hældes fordejen i en røremaskine med de øvrige ingredienser  og æltes ca. 15 min. Tilføj evt. mere mel.


Hæld mel på et bord. Ælt og form dejen til en kugle. Lad den hæve i en meldrysset hævekurv eller skål. Vend den forsigtigt ud på en plade med bagepapir når den er hævet færdig efter 1-2 timer.


Bages midt i ovnen ved 220 grader i 30-40 min. Til det lyder hult når du banker under bunden.


Fif: Fiberhusk kan erstattes med havregryn eller mere mel.

  220°   30 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Bagværk Bagværk/ Brød Bagværk/ Fuldkorn
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk