Topping til suppe og salat

m/hampefrø

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

1. Alle kerner og frø kommes på en pande, hvorefter de ristes under omrøring. 

2. Panden tages af varmen, hvorefter honning og soya tilsættes.

3. Blandingen røres godt rundt. 

4. Der krydres med peber og stødt spidskommen. 

5. Lades køle af, hvorefter det opbevares i en lufttæt beholder. 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk