Torskesalat med rejer

Lækker frokostsalat eller forret.

Indtastet af:

Opskriften giver 2 Frokost portioner

Ingredienser:

Damp torskeloins ved let varme til flagerne let kan skilles og der ikke er noget gennemsigtig i flagerne. Det tager ca. 8-10 min., men er meget afhængig af størrelsen.

Køl torsken af og del den i lidt mindre stykker.

Vend den afkølede torsk i fraichen og smag til med salt, peber og krydderurter.

 

Anret f.eks. på en bund af salat og top med rejer og krydderurter.

Opskriften tilhører kategorierne:

Glutenfri Glutenfri/ Forretter Low FODMAP Frokost Forretter Salater
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk