Tunesiske kaffebrød

Indtastet af:

Opskriften giver 8 stk

Ingredienser:

Bland de tørre ingredienser, det kan med fordel være i en minihakker eller foodprocessor.

 

Bland smørret i, så det er helt fordelt i melblandingen. Saml dejen hurtigt med ægget, den skal ikke æltes.

 

Kom dejen i en stor frysepose og læg den på køl i en halv time.

 

Lav fyldet imens. Alle ingredienserne blandes sammen til en jævn remonce.

 

Rul dejen tyndt ud inde i fryseposen til en firkant. Klip posen op, så den danner et underlag. Del dejen en gang på den ene led og fire gange på den anden led.

 

Fordel remoncen i en klat på midten af hvert stykke. Fold fra den lange led begge sider af dejen ind over midten. Læg stykkerne over på en bageplade med bagepapir. Klem kanterne sammen med en gaffel.

 

Pensel kagerne med sammenpisket æg og drys med perlesukker e.lign.

 

Bages ved 200 grader midt i ovnen i ca. 12 min, eller til de er gyldne.

  200°   12 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Low FODMAP Low FODMAP/ Bagværk Kager
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk