Vaniljekranse med kokos

Glutenfrie vaniljekranse sødet med agavesirup. Indeholder alle de essentielle aminosyrer.

Indtastet af:

Opskriften giver 50 stk

Ingredienser:

Blend mandler, kokosmel og teffmel til en fin mel.
Hæld det i en bageskål eller røremaskine, og ælt det sammen med de resterende ingredienser.  Det skal være en lind kagemasse.

Klargør to bageplader med bagepapir og tænd ovnen på 175 °C (ikke varmluft).
Kom dejen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt dem ud til vaniljekranse med en diameter på ca. 5 cm på bagepapiret.
Bag vaniljekransene i midten af ovnen til de er gyldne (ca. 20 min.)
Lad dem køle af på en bagerist, så de bliver sprøde.

  175°   20 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk